')); replace2=replace.replace(new RegExp('form','gim'),'div'); document.getElementById(Id_Rozblog_Comment).innerHTML='
'; } } xmlhttp.open("GET",'http://www.mrbazaryab.ir/post/comment/'+CommentID,true); xmlhttp.send(); } function SM(strCode) {document.getElementById ('tex').value +=strCode;}

آموزش و مشاوره بازاريابى|فروش موفق|کسب درآمد

نكات مهم بازاریابی شركتهاى تجارى و بازرگانى   بازاریابی یکی از بزرگترین چالش های هر شرکت بازرگانی به شمار می رود که می تواند بیشترین تاثیر را بر موفقیت و شکست آن شرکت داشته باشد.   اگر ن

banner
در مورد سايت




جستجوگر پیشرفته



نكات مهم بازاریابی شركتهاى تجارى و بازرگانى

 

بازاریابی یکی از بزرگترین چالش های هر شرکت بازرگانی به شمار می رود که می تواند بیشترین تاثیر را بر موفقیت و شکست آن شرکت داشته باشد.

 

اگر نتوانید هر هفته مشتریان جدیدی را به سمت تجارت خود بکشانید، خیلی زود از رده رقابت کنار زده خواهید شد. خوشبختانه، حتی بدون داشتن سابقه رسمی در بازرگانی یا بازاریابی، نکات ساده ای هستند که می توانید از همین امروز شروع کنید تا نتیجه بازاریابی شرکت خود را برگردانده و همه مشتریانی که شایسته اش هستید را به چنگ بیاورید.

 

روی بازاریابی پاسخ گرا متمرکز شوید

 

هر تلاشی در زمینه بازاریابی که نتواند یک واکنش فوری از طرف مشتریان به همراه داشته باشد، به هیچ دردی نمی خورد، حتی اگر همه متخصصین بازاریابی بگویند که "آگاهی از بازار" کافی است.

 

من با این رویکرد هم عقیده نیستم. فقط زمانی با ادامه دادن به تلاشهای خود، می توانید به سود برسید که بازاریابی شما با تحقیقات و بررسی های جدید که در آخر منجر به تولید مشتری می شود، یک نتیجه محسوس و ثمربخش به دنبال داشته باشد.

 

می توانید بازاریابی خود را هزینه-مرکز در نظر بگیرید (بیشتر از مقداری که در فروش اول خود سود می برید برای هر مشتری جدید خرج می کنید)، مشروط براینکه این را هم بدانید که ارزش عمری مشتری شما بتواند در مدت زمان متوسط تا دراز مدت برای شما سوددهی کند.

 

استفاده از عبارات جنجالی در تبلیغات می تواند واکنش فوری در مشتری ها به همراه داشته باشد.

 

کلیه نتایج بازاریابی خود را پیگیری کنید

 

وقتی یک مکانیسم پاسخ گرا به بازاریابی و تبلیغات شما متصل شد، قدم بعدی این خواهد بود که سیستم های بررسی و پیگیری کار بگذارید تا بدانید هر مشتری جدید از کجا آمده است.

 

این اطلاعات تجربی به شما این امکان را می دهد که بتوانید برای اعمال تلاشهای خود در بازاریابی بهتر تصمیمگیری کنید. و به این روش خواهید توانست که اصل قدیمی در بازاریابی را رعایت کنید: آنچه را نتیجه می دهد بیشتر و آنچه را نتیجه نمی دهد کمتر انجام دهید.

 

خطوط پاسخگویی ۲۴ ساعته، ایجاد وب سایت های اطلاع رسانی چند نمونه ساده از سیستم های پیگیری و شناسایی مشتریان هستند. البته ساده ترین راه این است که از هر مشتری، در همان زمان خرید، بپرسید که کجا با شرکت شما آشنا شدند.

 

بازاریابی غیرموثر را حذف یا تقویت کنید

 

در تقویت و ارتقاء "برگشت سرمایه گذاری در بازاریابی" اصل " آنچه را نتیجه می دهد بیشتر و آنچه را نتیجه نمی دهد کمتر انجام دهید" کلید کار است.

 

بعضی از تکنیک هایی که الان با شکست مواجه شده اند را می توانید با تغییر مکانیسم واکنش و تغییر تمرکز عملیات برگردانید اما بقیه تکنیک هایی که خیلی وقت است که نتیجه نداده اند را باید به کلی دور بریزید.

 

اصل ۲۰/۸۰ که می گوید ۸۰ درصد نتیجه شما از ۲۰ درصد تلاشهایتان به وجود می آید را همیشه به خاطر داشته باشید. پس سعی کنید تلاشهایی که به آن ۲۰% که باید روی آن متمرکز باشید مربوط نیستند را تشخیص داده و کنار بگذارید.

 

یک برنامه و بودجه ماهانه برای بازاریابی اختصاص دهید

 

آیا هر ماه یک برنامه و نقشه جدید برای بررسی نتایج خود، آزمایش و اجرای تغییر و خرج بودجه ای از پیش تعیین شده روی اقداماتی که منجر به به دست آوردن مشتری های جدید می شود، دارید؟

 

خیلی از کارفرماها یک برنامه مشخص و یکنواخت برای بازاریابی شرکت خود دارند و تصور می کنند که می دانند هر ماه باید چه بکنند. این یک بازاریابی فرصتطلبانه خواهد بود که در طولانی مدت هیچ ارزشی نخواهد داشت. بااینکه ممکن است بخواهید یک بودجه مشخص برای بازاریابی ذخیره داشته باشید تا در فرصتهای غیرمترقبه از آن استفاده کند، اما ممکن هم هست بخواهید که یک بودجه و برنامه اجرایی مشخص هم داشته باشید که بتوانید به راحتی روی اهداف بازاریابی خود در ماه، فصل و سال متمرکز شوید.

 

باید حداقل یک ساعت در روز برای اجرای یک یا چند مورد از عناصر برنامه بازاریابی ماهانه خود زمان بگذارید. این می تواند از طریق بررسی نتایج، آزمایش تغییرات، یا تحقیق درمورد جملات تبلیغاتی جدید باشد.

 

آموزش های بازاریابی خود را ادامه دهید

 

شاید مدرک تحصیلی شما مرتبط با تجارت یا بازاریابی نباشد. با این وجود، باید مطمئن شوید که سیلی از مشتریان جدید به سمت تجارت شما در جریان هستند. این یعنی باید از همه اخبار و اطلاعات جدید درمورد صنعت و حرفه خود (و حتی از صنایع و حرفه های غیرمرتبط با خود) مطلع باشید تا بتوانید راه های موثرتر و جدیدتری برای توسعه کارتان پیدا کنید.

 

اینترنت، رسانه های جدید و اقتصاد جهانی، انقلابی در راه های ارتباطی ما با هم ایجاد کرده اند و همچنان با سرعتی افزاینده رو به رشد است.

 

اختصاص دادن یک بودجه مشخص سالانه برای ادامه تحصیلات خود در این زمینه به شما اطمینان می دهد که همیشه از دستاوردها و پیشرفت های جدید مطلع هستید و می توانید به سرعت ابزارها و تکنیک های جدید را به کار ببندید و در رشته خود همیشه پیشرو باشید.

 

شما بعنوان صاحب یک شرکت بازرگانی مسئول موفقیت کار خود، مشاغلی که برای دیگران تامین می کنید و مشتریانی که در بازار به آنها خدمت می کنید، هستید. کار اصلی شما این است که همواره مشتری های جدید و موثر به کارتان وارد کنید.

 

شک نکنید که با اجرای فقط یکی از این استراتژی ها با پیشرفت های جدیدی در کارتان مواجه خواهید شد. با استفاده از دو مورد یا بیشتر از این تکنیک ها حتی نتیجه بیشتری گرفته و قدرت شرکت خود را دوچندان خواهید کرد.

 

صادق مختاری

mrbazaryab@gmail.com



:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 2673
:: ارسال شده در: بازاريابى ,
:: مطالب مرتبط: ترفندهاي نوشتن تبليغ براي بازاريابي ايميلي , بازاريابي ويروسي يا حركت سلول به سلول , چگونه يك آگهي تبليغاتي بسازيم؟ , ساخت تبليغات جذاب , 7مرحله مهم قبل از نوشتن آگهي تبليغاتي , نكات مهم در بازاريابي ايميلي , نكات مهم در بازاريابي ايميلي(بخش اول) , روشهاي بازاريابي الكترونيكي , بازاريابی اينترنتی , بازاريابي از طريق ارسال ايميل ,
:: برچسب‌ها: آموزش بازاريابي براي شركتهاي تجاري و بازرگاني , بازاريابي تجاري , ايجاد بازار كار براي تاجرها ,
نویسنده
نویسنده : صادق مختاری
تاریخ : [دوشنبه 12 فروردين 1392 ] [ 6:10]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
آخرین مطالب ارسالی
سرویس‌ها و خدمات تلگرام تاریخ : جمعه 16 آبان 1399
پنل ویژه شبکه های اجتماعی تاریخ : جمعه 16 آبان 1399
هرگز با مشتری بحث نکنید تاریخ : پنجشنبه 13 مهر 1396
روشهای كسب در آمد از اينترنت تاریخ : سه شنبه 19 فروردین 1393
تفاوت افکار ثروتمندان و آدم های معمولی تاریخ : سه شنبه 19 فروردین 1393
هفت اصل موفقیت تاریخ : سه شنبه 19 فروردین 1393
5 راز موفقيت ، در همكاري در فروش و كسب درآمد تاریخ : چهارشنبه 27 شهریور 1392
ترفندهاي نوشتن تبليغ براي بازاريابي ايميلي تاریخ : چهارشنبه 27 شهریور 1392
ملزومات يك كسب و كار اينترنتي موفق و پر درآمد تاریخ : سه شنبه 28 خرداد 1392
14 قانون براي موفقيت تاریخ : سه شنبه 28 خرداد 1392
ارتباط با مدیر
user
progress عضو شويد


progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 29
کل نظرات کل نظرات : 26
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا تعداد اعضا : 28

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 117
باردید دیروز باردید دیروز : 65
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
بازدید هفته بازدید هفته : 290
بازدید ماه بازدید ماه : 952
بازدید سال بازدید سال : 4,648
بازدید کلی بازدید کلی : 262,449

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 44.200.168.16
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
Rozblog.Com
Translate : RojPix.ir

تماس با ما